x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor cere anularea alegerilor

Vadim Tudor cere anularea alegerilor

de Aniela Nine    |    23 Noi 2009   •   00:00
Vadim Tudor cere anularea alegerilor
Sursa foto: Victor Stroe/Jurnalul Naţional

"Coada de la Drept era a peneleului, acolo au furat ei. Maşinăria pedele a furat mai mult decât maşinăria pesede. Peremeul e singurul care nu a furat, că nu a avut cu ce. Să se anuleze alegerile, ăştia au furat tot!", a acuzat Vadim Tudor după anunţarea exit-poll-urilor.

În sala de presă din sediul PRM, până cu câteva minute înainte de anunţarea exit-poll-urilor, numai ziariştii stau cu ochii zgâiţi în singurul televizor postat pe o măsuţă din faţa prezidiului. Vadim&company se află undeva la etaj. Abia la fără două minute coboară şi stabilesc rapid aranjarea în scenă: Vadim în faţă, iar ceilalţi câţiva lideri fac zid în spatele său.

Rezultatele exit-poll-urilor care curg pe ecranul televizorului şi imaginile de la sediile de partide declanşează comentariile în barbă ale lui Vadim: "Geoană ăsta chiar o să fie un prostănac, aştia doi se coalizează împotriva lui în turul doi şi va pierde. Şi Crinuţa? Ia uite ce a făcut... şi câţi bani s-au băgat în el! Păi cozile alea de la Drept erau ale peneleului, acolo au furat ei! Da' ăla, în spate, e Iliescu? În ce hal a ajuns!".

Odată trecuţi în revistă toţi liderii podiumului, Vadim se interesează când intră în direct şi, la momentul corect, lansează ştirea către compatrioţi: a fost încă o fraudă. "Dacă ultimele sondaje arătau că 80% dintre români consideră că ţara merge într-o direcţie greşită, şi totuşi acum se arată că peste 85% i-au votat pe cei trei? Păi cum? Ce, românii sunt sado-masochişti? Înseamnă că a fost încă o fraudă", îşi transmite CV Tudor mesajul. Invocă "adevăratele sondaje" care îl dădeau în timpul zilei pe primul loc în 30% din ţară şi, în concluzie, anunţă că a cerut Curţii Constituţionale să anuleze aceste alegeri fraudate. Înainte de întreruperea directului mai apucă să prognozeze declanşarea de alegeri anticipate în februarie-martie, în urma cărora, cu siguranţă, PRM va ajunge iar în Parlament.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009