x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vicepremierul Dragnea, despre Iohannis şi Blaga: nişte "reclamagii"

Vicepremierul Dragnea, despre Iohannis şi Blaga: nişte "reclamagii"

26 Sep 2014   •   18:09
Vicepremierul Dragnea, despre Iohannis şi Blaga: nişte "reclamagii"

Vicepremierul Liviu Dragnea a refuzat să comenteze vineri afirmaţiile vicepreşedintelui PNL Ludovic Orban potrivit cărora Victor Ponta ar fi ofiţerul acoperit care candidează la Preşedinţie şi la care făcea referire preşedintele Traian Băsescu. El a afirmat, însă, că Ludovic Orban, şi cei doi copreşedinţi ai ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, sunt "reclamagii". 

Întrebat de jurnalişti, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, cum comentează declaraţiile lui Ludovic Orban, Liviu Dragnea a replicat: ''Eu, în general, mă feresc să comentez declaraţiile oricărui nebun. Aşa sunt educat. Se spune că pe beţivi şi pe nebuni e bine să îi laşi în pace. În consecinţă, nu am ce să comentez'', a spus Liviu Dragnea. 

Referindu-se la afirmaţiile lui Orban potrivit cărora va face plângeri penale împotriva lui ministrului Administraţiei Publice şi a primarilor traseişti dacă aceştia din urmă vor primi bani de la Ministerul Dezvoltării, Dragnea a subliniat că acesta este un "reclamagiu", alături de liderii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga. 

''Depune el sau Iohannis? Deocamdată l-am văzut pe Iohannis că a depus o plângere penală pentru că s-a adoptat o ordonanţă. Nici nu ştiu dacă e o aşa mare diferenţă între ei doi, în afară de nume şi de naţionalitate. O să aibă ceva de muncă pentru că ar trebui să depună peste 3.000 de plângeri penale, finanţările pentru toate localităţile din România. Am semnat finanţări, semnez şi voi semna finanţări în continuare pentru a finanţa dezvoltarea locală. (...) Sunt nişte reclamagii. Asta sunt Orban, Iohannis şi Blaga. Asta ştiu: să facă plângeri penale. Asta au învăţat ei de la mentorul lor, Traian Băsescu'', a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Vicepremierul Liviu Dragnea a inaugurat, vineri, la Târgovişte, un centru pentru adulţi cu handicap. În vizita în Dâmboviţa, vicepremierul a fost la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi aflat în reabilitare cu fonduri europene. De asemenea, a semnat două contracte de finanţate pentru reabilitarea şi modernizarea a două şcoli din judeţ. 

×
Subiecte în articol: reclamagii dragnea