x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Surse social-democrate: Victor Ponta, candidatul PSD la prezidenţialele din toamnă

Surse social-democrate: Victor Ponta, candidatul PSD la prezidenţialele din toamnă

30 Iun 2014   •   15:56
Surse social-democrate: Victor Ponta, candidatul PSD la prezidenţialele din toamnă
UPDATE 16:05 - Premierul Victor Ponta va susţine astăzi, la ora 17:45, o declaraţie de presă la Orăştie, după întâlnirea informală a Comitetului Executiv Naţional al PSD.
..........................................

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD, reunit în şedinţă informală la Orăştie, a decis ca Victor Ponta să fie singurul candidat al social-democraţilor la alegerile prezidenţiale, potrivit unor surse participante la discuţii, citate de Antena3.

Aceleaşi surse susţin că anunţul formal urmează să fie făcut la Consiliul Naţional din 1 august şi că propunerea ar fi fost iniţiată chiar de către Mircea Geoană, un alt nume vehiculat în acest sens.

Invitat într-o emisiune la Antena3, social-democratul Mădălin Voicu a declarat că are convingerea "în proporţie de 99 la sută" că preşedintele PSD, Victor Ponta, va candida la alegerile prezidenţiale.

"Eu nu sunt dintre cei cărora le-ar plăcea să se bage în seamă. Chiar dacă sunt artist, am suficient de multă disciplină de partid să pot să ştiu exact până unde pot merge. (...) Însă sunt încredinţat şi am convingerea în proporţie de 99 la sută că Victor Ponta va fi candidatul PSD la prezidenţiale", a declarat deputatul Mădălin Voicu, la Antena 3.


×