x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO. Udrea, blonda "care este", vrea la Cotroceni, dar nu ştie ce atribuţii are preşedintele

VIDEO. Udrea, blonda "care este", vrea la Cotroceni, dar nu ştie ce atribuţii are preşedintele

28 Sep 2014   •   11:09
VIDEO. Udrea, blonda "care este", vrea la Cotroceni, dar nu ştie ce atribuţii are preşedintele

Animal politic abil, Elena Udrea nu a ajuns întâmplător în poziţia în care este, a valorificat la maxim tot potenţialul uman pe care îl are în dotare, de la fund, la cap, exact în ordinea menţionată...
Doritoare de a deveni din nou "blonda de la Cotroceni", Elena Udrea a sărit ştrengăreşte peste propunerea de complezenţă pe care o făcuse  partidul pe care îl conduce, Cristian Diaconescu, şi a apucat calea canditaturii pentru Preşedinţie, unde o vedeau nu doar ochii lui Băsescu, ci şi cea a majorităţii comentatori'lor politici.

Cu aceste lucruri bine puse la punct, Udrea s-a dedat campaniei electorale, menite a lua ochii prostimii şi a-i pune ştampila pe buletinul de vot în dreptul numelui ei. După cum ştie ea mai bine. La televizor,  a început un cânticel nostalgic şi languros, de dat ochii peste cap de emoţii adolescentine şi probabil că apropiindu-se sezonul murăturilor, vom avea prilejul de-a vedea în direct cum se bagă gogoneaua la borcan chiar cu mâna cu care s-ar putea semna şi decretele prezidenţiale.

Pentru a face ca nerăbdarea să nu atingă cote prea alarmante, Elena Udrea a dat în public un răspuns de blondă la întrebarea privind atribuţiile Preşedintelui. Răspuns, încheiat desigur cu un zâmbet cu toţi dinţii, poate pentru a compensa lipsa sa de conţinut constituţional.






×