x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică (VIDEO) Victor Ponta: Am votat pentru copiii noştri, cu convingerea că nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu"

(VIDEO) Victor Ponta: Am votat pentru copiii noştri, cu convingerea că nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu"

16 Noi 2014   •   10:32
(VIDEO) Victor Ponta: Am votat pentru copiii noştri, cu convingerea că nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu"
Sursa foto: (VIDEO) Victor Ponta: Am votat pentru copiii noştri, cu convingerea că nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu"

Candidatul la Preşedinţie, Victor Ponta, a votat, duminică, la secţia de votare de la Şcoala "Pia Brătianu", unde a venit însoţit de soţia sa şi de cei doi copii, el declarând că a votat pentru convingerea sa că după 25 de ani de tranziţie nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu".

"Am votat ca toate mamele şi bunicii noştri să poată să trăiască într-o ţară mai bună, în care să avem grijă de ei, am votat pentru ca toţi copiii noştri să poată să înveţe, să poată să aibă un viitor în România şi am votat pentru convingerea mea că, după 25 de ani de tranziţie, Daciana, eu, Sorin Oprescu, toţi ceilalţi, n-o să mai fim generaţie de sacrificiu. Iar după 10 ani de ceartă şi de răzbunare putem să fim împreună şi să fim mai puternici. Sunt foarte responsabil şi conştient de responsabilitatea pe care o s-o am, de asemenea cred foarte mult în România şi cred că Dumnezeu va ţine cu noi să ni se îndeplinească gândurile bune", a spus Ponta.

Daciana Ponta, soţia primului ministru a spus că are emoţii mari, dar este convinsă că va fi o zi bună.

"De mâine îmi doresc să ne aduca Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere. Am emoţii mari şi sunt convinsă că o să fie o zi bună", a declarat doamna Ponta.

×