x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Efectele tragediei de la 2 Mai. Cătălin Predoiu vrea să restructureze IPJ Constanța "de sus în jos". Cine este noul șef al instituției

Efectele tragediei de la 2 Mai. Cătălin Predoiu vrea să restructureze IPJ Constanța "de sus în jos". Cine este noul șef al instituției

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   13:30
Efectele tragediei de la 2 Mai. Cătălin Predoiu vrea să restructureze IPJ Constanța "de sus în jos". Cine este noul șef al instituției
Sursa foto: youtube

După tragedia de la 2 Mai, mai mulți lucrători din poliție au fost nevoiți să demisioneze, astfel că ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a numit un șef interimar în fruntea IPJ Constanța.

Toată structura organizatorică a IPJ Constanţa va fi regândită şi adaptată amplorii fenomenului infracţional specific acestui judeţ şi o nouă echipă managerială de tranziţie va asigura operarea sistemului până când noua organizare va intra în funcţiune. 

"O nouă echipă managerială va gestiona activitatea curentă şi va fi condusă de doamna comisar-şef Mădălina Vlangăr, actual director la centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, fost şef de brigadă de Combatere a Criminalităţii", a danunțat Cătălin Predoiu.

Comisarul-şef Mădălina Sorina Vlangăr se află acum la conducerea instituției. Ea a fost atașat de afaceri interne în Mrea Britanie. Este ofițer de carieră și a obținut distincții internaționale pentru activitatea sa, scrie replicaonline.ro.

În intervalul 2006-2008, ea a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011 a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. UÎn perioada 2011-2017, a fost atașat de afaceri interne în Spania.

Mădălina Vlangăr are o experiență în activitatea de combatere a criminalității organizate, ocupând diferite poziții, atât în organizații la nivel european, cât și în structuri cu atribuții pe această zonă de activitate la nivel național (Șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate).

×