x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Traian Băsescu: "Măi Dragnea, 90% suntem familişti!"

Traian Băsescu: "Măi Dragnea, 90% suntem familişti!"

17 Apr 2018   •   06:47
Traian Băsescu: "Măi Dragnea, 90% suntem familişti!"

Senatorul Traian Băsescu, preşedinte PMP, este de părere că anunţul conducerii PSD privind organizarea unui miting de amploare pentru susţinerea familiei reprezintă o "demagogie", având în vedere că 90% dintre români sunt familişti.

 

"E altă demagogie, un milion de oameni în stradă pentru familie. Măi Dragnea, 90% suntem familişti! Care cu o nevastă, care cu două la viaţa lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat şi femeie. Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăştia nu au idei", a declarat Traian Băsescu, luni, la un post de televiziune.

Liderul PMP crede că oamenii nu vor ieşi la un astfel de miting, pentru că "îşi dau seama".

"Gândiţi-vă cum îi spui soţiei: măi femeie, hai să mergem în stradă, că ne-a chemat Dragnea să apărăm familia. Păi, îţi dă femeia cu tigaia în cap. Îţi spune: nu eşti sănătos, dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Braşov, du-mă, ştiu eu, să facem un week-end împreună, decât în stradă", a mai spus Băsescu.

Partidul Social Democrat va organiza luna viitoare un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democraţii vor să îşi manifeste susţinerea faţă de familia tradiţională. AGERPRES

×