x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vești îngrijorătoare despre Nicu Covaci: Lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine

Vești îngrijorătoare despre Nicu Covaci: Lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine

de Andreea Tiron    |    31 Iul 2024   •   21:09
Vești îngrijorătoare despre Nicu Covaci: Lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine

Trupa Phoenix a publicat astăzi un mesaj despre starea de sănătate a liderului Nicu Covaci. Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare.

"Salutare, oameni frumosi!

Spuneam, acum puținā vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat...

Realitatea este cā lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicatiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții!

Vom reveni, pe māsurā ce situatia va suferi modificāri.

Noi vā multumim pentru sutele de mesaje si pentru cā ne sunteti aproape în aceastā perioadā dificilā! Conform dorintei Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dati forta de-a rāmâne uniti si la rândul nostru foarte aproape de voi!

Ne revedem curând!

Fie sā renascā!", transmite Trupa Phoenix.

Nicu Covaci, compozitor și interpret în vârstă de 76 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la Timișoara pe 22 martie. Operația, care a durat aproximativ 6 ore, a implicat extirparea unei tumori cerebrale, iar mostre din formațiune au fost trimise pentru analiză la laborator. Trupa Phoenix a promis să țină publicul la curent cu informații veridice și clare privind evoluția stării de sănătate a lui Nicu Covaci.

×
Subiecte în articol: nicu covaci vești proaste sanatate