x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ceață densă pe A2 București-Constanța și pe A4 Constanța - Ovidiu. Vizibilitate sub 150 de metri

Ceață densă pe A2 București-Constanța și pe A4 Constanța - Ovidiu. Vizibilitate sub 150 de metri

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2023   •   06:53
Ceață densă pe A2 București-Constanța și pe A4 Constanța - Ovidiu. Vizibilitate sub 150 de metri

Traficul pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa și A4 Constanța - Ovidiu este afectat, miercuri dimineață, din cauza ceţii.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe autostrada A2 București-Constanța traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 150 de metri pe tronsonul kilometric 144 - 160, între localitățile Fetești, județul Ialomița și Cernavodă, județul Constanța, respectiv sub 300 de metri pe tronsonul kilometric 160 - 212, între localitățile Cernavodă și Mangalia din județul Constanța.

De asemenea pe autostrada A4 Constanța - Ovidiu se circulă în condiții de ceață cu vizibilitate între 100 și 300 de metri.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești și A3 București – Ploiești circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

 

(sursa: Mediafax)

×