x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ceață pe Autostrada Soarelui: vizibilitatee redusă sub 100 de metri

Ceață pe Autostrada Soarelui: vizibilitatee redusă sub 100 de metri

09 Mai 2022   •   08:03
Ceață pe Autostrada Soarelui: vizibilitatee redusă sub 100 de metri

Este semnalată ceață, luni dimineața, pe Autostrada Soarelui, ceea ce determină reducerea vizibilității, pe alocuri, sub 100 de metri, avertizează Infotrafic. Potrivit ANM, este cod galben de ceață în județele Tulcea și Constanța.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineața, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 105 – 212, circulă în condiții de ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 100 de metri.

De asemenea, este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Constanța și Tulcea, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranță între autovehicule, să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă și să folosească luminile de ceață.

Potrivit meteorologilor din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, în județele Constanța și Tulcea este cod galben de ceață până la ora 9.00.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ceata