x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN de ploi, grindină şi vijelii în Capitală şi mai multe judeţe din ţară

COD GALBEN de ploi, grindină şi vijelii în Capitală şi mai multe judeţe din ţară

14 Iun 2014   •   13:58
COD GALBEN de ploi, grindină şi vijelii în Capitală şi mai multe judeţe din ţară
Sursa foto: Victor Stroe
UPDATE 15:55 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atenționare cod galben de ploi si vijelii, valabilă până la ora 17.00.

Potrivit meteorologilor, în jumatatea de Nord a judetului Prahova si zona cetral sudica a judetului Buzau (zona delimitata de localitatile; Ramnicu Sarat, Nehoiu, Busteni Comarnic, Plopeni, Urlati, Mizil, Buzau, Valcelele, Ramnicu Sarat) se vor semnala cantitati de apa ce pot depasi local 20 - 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii.
...................................

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o avertizare COD GABEN de ploi torențiale, grindină și vijelie pentru municipiul Bucureşti, judeţul Ilfov şi alte zone ale ţării.

Intre orele 13:50 şi 16:00, în zona municipiului Bucuresti, în jumatatea nordica a judeţelor Prahova, Buzău şi Giurgiu, precum şi cea mai mare parte a judeţului Ilfov se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de apa ce pot depasi local 20 - 25 l/mp.


×