x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod portocaliu de vijelii în 5 judeţe

Cod portocaliu de vijelii în 5 judeţe

10 Aug 2021   •   16:30
 Cod portocaliu de vijelii în 5 judeţe
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au emis avertizări nowcasting Cod portocaliu de ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, pentru 5 în judeţe ale țării.

Până la ora 17.30, în localitățile Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Stulpicani, Vama, Fundu Moldovei, Ostra, Frumosu, Pojorâta, Dorna-Arini, Crucea, Sadova, Breaza și în zona de munte înaltă din județul Suceava se anunță ploi torențiale care vor acumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.

Sub avertizare Cod portocaliu sunt, până la ora 17.15, și localitățile Bicaz, Bicazu Ardelean și Tașca din județul Neamţ. Aici meteorologii anunță ploi torențiale care vor acumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie.

O altă alertă meteo vizează, până la ora 17.00, zona de munte și localitățile Stoenești, Valea Mare Pravăț, Dragoslavele din județul Argeș, Breaza, Poiana Câmpina, Cornu, Provița de Jos, Provița de Sus, Adunați, Talea din județul Prahova, precum și zona de munte și localitățile Bezdead, Moroeni, Vișinești, Pucheni din Dâmboviţa.

Se așteaptă averse torențiale ce vor acumula peste 35...45 l/mp, grindină, frecvente descărcări electrice și vijelie.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ploi