x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea de Paștele catolic

Cum va fi vremea de Paștele catolic

19 Apr 2019   •   14:22
Cum va fi vremea de Paștele catolic

Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a intervalului în sud, est şi centru, iar noaptea cu precãdere în jumãtatea nordicã a teritoriului, însã doar pe arii restrânse, temporar va ploua slab. În zona montanã, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitaţii sub formã de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ.

VREMEA de PAȘTE. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare ziua în sud-est.

VREMEA de PAȘTE. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul ţãrii, unde se vor situa în jurul celor specifice datei, iar cele minime între -2 şi 8 grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

 Prognoza meteo pentru duminică, 21 aprilie

Vor fi înnorãri în cea mai mare parte a intervalului şi temporar va ploua, local în regiunile nordice şi nord-vestice, la deal şi la munte, şi pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice. Ploile vor avea şi caracter de aversã, iar izolat se pot acumula cantitãţi de apã mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitaţiile vor fi sub formã de ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru luni, 22 aprilie

Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua, în prima parte a intervalului local în nord şi centru precum şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest, în timp ce noaptea, aria ploilor va fi în restrângere spre sud-vest. În zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi sub formã de ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local şi temporar cu precãdere în nord-vestul, centrul şi sudul ţãrii.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, posibil uşor mai scãzute în depresiuni.

×
Subiecte în articol: vreme paste catolic