x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

10 Iun 2015   •   15:42
PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images
Joi, vremea va fi caldă, călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi la începutul nopţii, când, local în zona de munte şi în jumătatea vestică a teritoriului, pe arii restrânse în sud-est şi izolat în rest, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în sudul litoralului şi în nordul Moldovei şi 33 de grade, izolat, în jumătatea de sud a ţării, iar cele minime se vor situa între 10 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Vineri, vremea se va menţine călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zona montană, unde, îndeosebi după-amiaza şi la începutul nopţii, local vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în depresiuni, pe litoral şi în nordul Moldovei şi 33 de grade, local, în Câmpia de Vest şi Câmpia Română, iar cele minime se vor încadra între 13 şi 21 de grade, mai coborâte în depresiuni, spre 10 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo