x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pe 4 săptămâni. Temperaturi mai mici decât cele normale pentru această perioadă

Prognoza METEO pe 4 săptămâni. Temperaturi mai mici decât cele normale pentru această perioadă

12 Mar 2021   •   15:59
Prognoza METEO pe 4 săptămâni. Temperaturi mai mici decât cele normale pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie a transmis vineri, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Potrivit meteorologilor, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea zonelor țării.

 

Săptămâna 15 - 23 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile vestice și în zona montană aferentă. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în regiunile sud-estice.

Săptămâna 23 - 29 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice.

Săptămâna 29 martie - 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 5 - 12 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo