x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 29 martie - 26 aprilie: Din weekend se încălzește în toată țara

Prognoza METEO 29 martie - 26 aprilie: Din weekend se încălzește în toată țara

26 Mar 2021   •   11:56
Prognoza METEO 29 martie - 26 aprilie: Din weekend se încălzește în toată țara

Din aprilie temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit, iar precipitațiile vor fi excedentare. De la jumătatea lunii aprilie, valorile termice devin normale.

29 aprilie - 5 aprilie
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

5 - 12 aprilie
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

12 - 19 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

19 - 26 aprilie
Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor deficitare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

×