x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru patru săptămâni: Temperaturi normale pentru luna martie

Prognoza METEO pentru patru săptămâni: Temperaturi normale pentru luna martie

23 Feb 2021   •   09:27
Prognoza METEO pentru patru săptămâni: Temperaturi normale pentru luna martie

 În următoarele 4 săptămâni temperaturile vor fi normale pentru luna martie, dar vor fi ușor mai coborâte în sud-est și la munte. Precipitațiile vor fi deficitare în aproape toate regiunile, dar mai ales în zona de vest a țării.

22 februarie - 1 martie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

1 - 8 martie
Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, local ușor mai coborâte în sud- est și la munte. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării.

8 - 15 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

15 - 22 martie
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile nordice.

×
Subiecte în articol: anm prognoza meteo