x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Se strică vremea, în Capitală. Ploi şi temperaturi în scădere, miercuri

Se strică vremea, în Capitală. Ploi şi temperaturi în scădere, miercuri

03 Sep 2019   •   13:39
Se strică vremea, în Capitală. Ploi şi temperaturi în scădere, miercuri

Vremea în Capitală se menţine caniculară pe parcursul zilei de marţi, iar maxima se va situa în jurul a 35 de grade, în timp ce miercuri se va răci accentuat, temperatura scăzând cu 10 grade, potrivit prognozei meteo speciale pentru municipiul Bucureşti, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Conform ANM, cerul va fi mai mult senin în ziua de marţi, apoi se va înnora treptat. Vântul va sufla slab şi moderat, temperatura maximă se va situa în jurul a 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19 - 20 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre 17 grade.

Miercuri, între orele 9:00 - 23:00, vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Vor fi înnorări şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, temporar va ploua. Vântul va avea unele intensificări cu viteze, în general, în jurul a 45 km/h.

De asemenea, conform unei informări emise de ANM, miercuri, în intervalul orar 10:00 - 23:00, vremea se va răci în toată ţara, mai accentuat în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, şi vor cădea cantităţi însemnate de apă. În Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în sudul şi sud-estul Transilvaniei, precum şi în nordul Olteniei şi al Munteniei va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp. Temporar, vântul va avea intensificări în sudul şi în sud-estul ţării, cu viteze la rafală, în general, de 45-55 km/h. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ploi capitala