x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme deosebit de caldă, de RUSALII. În vest, maximele ating 34 de grade Celsius

Vreme deosebit de caldă, de RUSALII. În vest, maximele ating 34 de grade Celsius

09 Iun 2014   •   07:55
Vreme deosebit de caldă, de RUSALII. În vest, maximele ating 34 de grade Celsius

Astăzi vremea va fi deosebit de caldă, mai ales în regiunile vestice, unde maximele termice ating chiar 34 de grade, în timp ce în depresiuni vor fi 26 de grade.

Totuşi, după prânz, la munte, iar spre seară pe spaţii mici în centru şi sud, apar ploi de vară şi descărcări electrice. De o zi călduroasă au parte azi şi bucureştenii. Soarele va fi acoperit de câţiva nori abia spre seară, dar şansele de ploaie vor fi extrem de mici. Temperatura aerului va urca până la 32 de grade, în timp ce presiunea atmosferică se va menţine la o valoare apropiată de cea normală.

Marţi, bucureştenii vor avea parte de vreme frumoasă, cu cer mai mult senin şi maxime de 30 de grade Celsius.

În restul ţării vremea va rămâne tot caldă, chiar călduroasă în vest, unde încă se ating temperaturi de 33 de grade la amiază, pornind de la 25 pe litoral. Iar tiparul zilei este cel deja obişnuit, soare până la amiază, apoi nori purtători de ploi rapide de vară, cu tunete, fulgere şi vânt în rafale. Meteorologii spun că până spre weekend zilele vor fi foarte fierbinţi, iar probabilitatea de ploi de scurtă durată se menţine mai ridicată în zonele de deal şi de munte.

×