x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea VREME RECE, vânt şi ploi, la început de săptămână. De miercuri, temperaturile încep să crească

VREME RECE, vânt şi ploi, la început de săptămână. De miercuri, temperaturile încep să crească

24 Feb 2014   •   10:06
VREME RECE, vânt şi ploi, la început de săptămână. De miercuri, temperaturile încep să crească
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Astăzi, valorile de temperatură se menţin mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest şi nord-vest. Cerul va avea înnorări şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii neînsemnate cantitativ, ziua mai ales în regiunile sud-vestice, iar seara şi noaptea în est şi sud-est.

Marţi, în regiunile vestice şi nord-vestice valorile de temperatură vor fi în continuare mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei, în timp ce în restul teritoriului regimul termic se va apropia de cel normal pentru această dată. Înnorările vor persista în estul şi în sud-estul ţării, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar în Moldova trecător şi lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros şi doar izolat va ploua în cursul zilei.

De miercuri, vremea devine frumoasă şi va continua să fie aşa până spre sfârşitul săptămânii. Maximele termice vor varia între 8 şi 16 grade. Cel mai cald va fi în vest.

×