x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea rea face ravagii în țară!

Vremea rea face ravagii în țară!

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2023   •   12:20
Vremea rea face ravagii în țară!
Sursa foto: Antena 3 CNN

Furtuna a făcut prăpăd în mai multe localități din țară. Acoperișul unui bloc din Reșița a fost smuls de vântul extrem de puternic și a căzut la pământ. La Timișoara a început să plouă și potrivit meteorologilor, începând cu ora 12.00 în această parte a țării, a fost dată o avertizare de cod galben de ploi și instabilitate atmosferică.

Problemele în partea de vest a țării au început încă de ieri, spre exemplu, în județul Caraș Severin, pompierii au muncit mai bine de cinci ore pentru a înlătura efectele provocate de furtună.

La Reșița, cel mai afectat oraș din județul Caraș Severin, acoperișul unui bloc de patru etaje a fost smuls de vânt și aruncat peste un stâlp de electricitate. Acesta s-a prăbușit peste nouă autoturisme, toate mașinile au fost avariate, practic, doar un noroc a făcut ca să nu fie nimeni în zonă la acea oră. Un întreg cartier a rămas fără curent electric.

Vremea rea a făcut pagube și în județul Hunedoara acolo unde în Lupeni, mai multe străzi au fost inundate, iar în localitatea Uricani, pompierii au intervenit pentru a evacua apa din subsolul mai multor gospodării.

rapid

×
Subiecte în articol: ravagii furtuni