x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea De astăzi, vremea se răceşte sever şi începe să ningă în mai multe zone din ţară. Vezi LIVE Webcam pe jurnalul.ro

De astăzi, vremea se răceşte sever şi începe să ningă în mai multe zone din ţară. Vezi LIVE Webcam pe jurnalul.ro

28 Oct 2012   •   10:00
De astăzi, vremea se răceşte sever şi începe să ningă în mai multe zone din ţară. Vezi LIVE Webcam pe jurnalul.ro

Vremea se răceşte puternic în toată ţara. Potrivit unei informări meteo, în zona montană şi izolat în vestul, centrul şi nordul ţării, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Astfel, pe parcursul zilei de duminica, vremea se va raci accentuat în Banat, Crisana, Maramures si nordul Transilvaniei.

Vezi cum e vremea în ţară pe webcam jurnalul.ro

În noaptea de duminica spre luni si in cursul zilei de luni, racirea va cuprinde si restul teritoriului, vremea devenind rece pentru sfarsitul lunii octombrie in toata tara. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi la munte.

Va ploua in toate regiunile, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 l/mp in 24 de ore.

In zona montana si izolat in vestul, centrul si nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o avertizare meteo de tip nowcasting de vânt puternic în Dobrogea. În intervalul orar 5.05 şi 11.05 în Dobrogea se vor semnala rafale de vânt puternic care vor atinge şi vor depăşi local 50 - 60 km/ h.

×