x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea se schimbă radical peste câteva zile, avertizează meteorologii! Cât scad temperaturile, unde lovesc furtunile

Vremea se schimbă radical peste câteva zile, avertizează meteorologii! Cât scad temperaturile, unde lovesc furtunile

24 Sep 2020   •   11:55
Vremea se schimbă radical peste câteva zile, avertizează meteorologii! Cât scad temperaturile, unde lovesc furtunile
Sursa foto: Hepta

În zilele următoare, vremea se va schimba radical. Vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării începând din 25 septembrie, avertizează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea va rămâne caldă pe parcurs zilei de astăzi în cea mai mare parte a teritoriului,dar de vineri vineri, vremea se va răci, în majoritatea regiunilor ţării, urmând  a se înregistra valori termice în general în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi temporar ploi, ziua local la munte-în special în zona Carpaţilor Meridionali şi pe arii mai restrânse cu o probabilitate mai mare în centrul ţării, iar începând din orele serii pe suprafeţe mici în sudul teritoriului. Local şi temporar vor fi intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor, viteze mai mari la rafală urmând însă a se înregistra, pe arii restrânse în cele sud-estice şi în zona montană înaltă.

 

×
Subiecte în articol: vreme ploi