x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!”. Așa a sunat îndemnul la fapte bune de anul acesta și Rai s-a făcut.

„România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!”. Așa a sunat îndemnul la fapte bune de anul acesta și Rai s-a făcut.

de Magdalena Popa Buluc    |    24 Dec 2023   •   13:20
„România, fă Rai din ce dai, pentru că nu dai din ce ai, dai din ce ești!”. Așa a sunat îndemnul la fapte bune de anul acesta și Rai s-a făcut.

Faptele Bune merită să fie date în fapt!

Peste 1.000.000 euro strânși în Orașul Faptelor Bune, ediția 2023.

Radio ZU mulțumește donatorilor de pretutindeni pentru acest RECORD ABSOLUT.

Îngerii din Orașul Faptelor Bune s-au întrecut pe ei în această ediție, a 9-a, a celei mai frumoase campanii de radio care se desfășoară an de an, cu o săptămână înainte de Crăciun.

După 7 zile petrecute în casa de sticlă Radio ZU, după valuri de emoții, furtuni de lacrimi, rugi în genunchi, colinde, recunoștință, speranță, dorință, cei 8 DJi Radio ZU au raportat la ieșirea din casă un record absolut înregistrat anul acesta. Peste 1.000.000 de euro „contabilizați” înainte de ultimul ON AIR din această ediție Orașul Faptelor Bune, mai exact 1.041.566,74 euro.

„ÎN GENUNCHI VĂ MULȚUMIM! Peste 1 MILION DE EURO donați în 7 zile de Orașul Faptelor Bune. Este recordul tuturor edițiilor de până acum! Vă mulțumim pentru inimi! Ne rugăm pentru fiecare copil, adult, bunic pe care l-ați ajutat în #OFB2023! Sărbători fericite! Plecăm acasă, dar Oradea rămâne în  inima noastră! Și nu uitați: Binele e bine!”, a declarat Mihai Morar la ieșirea din Casa Radio ZU, montată și anul acesta în inima Târgului de Crăciun din Oradea.

Românii s-au întrecut pe sine, oamenii au înțeles că de BINE este nevoie MEREU.

„BINELE E BINE! Am strâns peste 1 MILION de euro ❤️ Suntem bucuroși pentru cei pe care i-am ajutat și triști pentru cei pe care n-am apucat să-i găzduim în Orașul Faptelor Bune. Mulțumim, Oradea, mulțumim România! Să ne rugăm pentru cei mai triști ca noi și să mulțumim lui Dumnezeu pentru că noi ceilalți încă suntem bine. Niciodată nu știm ce ne rezervă viața! Să fim buni pe cât stă în puterea noastră! Vă iubim!”, a declarat și Daniel Buzdugan.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu au fost cetățeni ai Orașului Faptelor Bune. Misiunea lor a fost să aducă mai multă fericire în sufletele oamenilor aflați în nevoie. Și au reușit, cu ajutorul românilor pentru care OMENIA și EMPATIA aduc BUCURIA.

„Asta e poza cu cea mai fericită echipă de radio, pentru că împreună am făcut primul milion. Așa s-a încheiat ORAȘUL FAPTELOR BUNE 2023. MULȚUMIIIIIM DIN ❤️

×
Subiecte în articol: Orașul Faptelor Bune