x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Alex Velea, la Te cunosc de undeva!: “Și pentru mine a fost un șoc să mă văd transformat în Monica Anghel”

Alex Velea, la Te cunosc de undeva!: “Și pentru mine a fost un șoc să mă văd transformat în Monica Anghel”

13 Feb 2014   •   12:18
Alex Velea, la Te cunosc de undeva!: “Și pentru mine a fost un șoc să mă văd transformat în Monica Anghel”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Transformare incredibilă la “Te cunosc de undeva!”: Alex Velea devine Monica Anghel și cântă “Dau viața mea pentru o iubire!”, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la premiera noului sezon al celui mai spectaculos show al momentului.

Deși s-a declarat șocat să se vadă transformat în Monica Anghel, Alex Velea spune că s-a simțit bine în pielea... ei! Șoc maxim a fost și pentru membrii juriului, care s-au întrecut în remarci: “Ești așa de frumoasă, de parcă ai fi Quasimodo!” (Pepe), “Dacă te-aș vedea pe stradă, mi-aș ascunde poșeta” (Aradits). “Ești șoc psihologic!”, “Culmea e că el a urcat pe scenă după ce s-a văzut în oglindă!”, “Nu se poate așa ceva!”, s-a mai auzit de la masa juriului. “Cred că ți-a fost greu să-ți dai jos părul de pe față”, i-a strigat unul dintre jurați. “L-am dat și pe ăla de pe picioare, dar nu se vede!”, a răspuns Alex, arătând spre pantalonașii pe care-i purta pe sub rochie.

“Am avut emoții foarte mari, evident, pentru că toată lumea o cunoaște pe Monica. E o divă în adevăratul sens al cuvântului, cântă extraordinar, are o imagine foarte curată. Când spui Monica Anghel, spui muzică! Nu am vrut neapărat să o impresionez, ci mai degrabă să o distrez, să o fac să se simtă bine, să urmărească un spectacol privindu-se pe ea însăși”, a declarat Alex Velea, la coborârea de pe scenă.

Cum a reacționat Monica Anghel când s-a văzut în pielea lui Alex Velea, vedeți sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la prima ediție a unui nou sezon de senzație “Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1!

×