x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cauţi un cadou original de Valentine’s Day? Află mai multe (P)

Cauţi un cadou original de Valentine’s Day? Află mai multe (P)

11 Feb 2013   •   12:31
Cauţi un cadou original de Valentine’s Day? Află mai multe (P)

Esti in cautarea cadoului romantic de care sa te bucuri si tu din plin? Alege kit-urile Originalo “Spa in doi”, “Chic and Romance” sau “Aventura in doi” si iti rezervi si tie placerea de a alege activitatea preferata din zecile de optiuni din cartea cu experiente!

Special concepute pentru ca tu sa oferi cadouri romantice, cele trei pachete Originalo iti ofera experiente diverse de spa, sport sau nopti de cazare in cele mai frumoase hoteluri si pensiuni din Romania.

Astfel, in pachetul “Spa in doi” vei regasi tratamente spa si de relaxare pentru doua persoane, unele dintre ele dedicate exclusiv barbatilor , pentru ca tu sa-I oferi iubitului tau un rasfat de neuitat.

Daca te gandesti la un weekend romantic, alege pachetul “Chic and Romance”, in care fiecare hotelier isi propune sa va surprinda cu o atmosfera romantica: mic dejun in camera, petale de trandafiri, sampanie, cina romantica, etc.

Pentru iubitorii de adrenalina, pachetul “Aventura in doi” ofera experiente de neuitat! Lasati-va purtati in lumea celor de 49 de experiente incluse in pachet si alegeti activitatea care va provoaca cel mai mult!

Originalo iti pune la dispozitie un plic personalizat si un compliment card, pe care poti scrie un mesaj. Iar daca doresti, Originalo poate trimite pachetul-cadou direct persoanei iubite, cu mesajul dorit, scris pe compliment card.

Afla mai multe originalo.ro cum poti oferi zeci de cadouri intr-unul singur! Preturi incepand de la 140 lei.

 

×