x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Află care este orașul de suflet al Elei Crăciun

Află care este orașul de suflet al Elei Crăciun

02 Iun 2014   •   22:24
Află care este orașul de suflet al Elei Crăciun

Fiecare dintre noi avem un loc de suflet. Un loc în care am vrea să ne mutăm viața, un loc la care simțim că ne-am putea întoarce oricând cu plăcere şi unde am petrece clipe extraordinare. Pentru Ela Crăciun, prezentatoarea ştirilor de weekend şi a emisiunii Numai de bine de la Antena 3, New York-ul este oraşul magic pe care l-ar alege oricând ca destinație pentru călătoriile sale.

De curând, Ela a vizitat din nou acest oraş şi a scris în amănunt despre călătoria sa pe blogul ei.
”M-am tot gândit…dacă ar fi să aleg un oraş pe care îl iubesc din tot sufletul care ar fi acesta? Am vizitat multe, am descoperit  locuri spectaculoase, dar de fiecare dată mintea şi sufletul meu sunt departe, foarte departe…pe continentul american. Iar New York-ul este oraşul sufletului meu. Îl iubesc şi îl redescopăr de fiecare dată la fel de spectaculos. Magia care mă cuprinde  când ajung aici este la fel de intensă, iar senzațiile mă uimesc de fiecare dată. ”, a scris vedeta pe blogul ei.
 
Mai multe despre călătoria Elei în oraşul care nu doarme niciodată aici: http://www.elacraciun.ro/de-ce-iubesc-new-york/.

×