x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Căsătoreşte-te în Santorini, Insula Îndrăgostiţilor!

Căsătoreşte-te în Santorini, Insula Îndrăgostiţilor!

01 Iul 2013   •   11:15
Căsătoreşte-te în Santorini, Insula Îndrăgostiţilor!

Locuitorii din Santorini sunt mari amatori de nunti, iar multe restaurante si hoteluri de aici pregatesc meniuri de nunta si organizeaza petreceri de neuitat, astfel incat tu sa n-ai alta grija decat sa te bucuri de ziua cea mare.

Cele mai frumoase apusuri de soare din lume, vederi spectaculoase peste Marea Egee, soare garantat si oameni primitori – ce cadru poate fi mai potrivit pentru ca nunta ta sa fie perfecta? Departe de constrangerile impuse de salile de receptie obisnuite si de lista imensa de invitati, in Santorini poti avea nunta visurilor, intr-un cadru unic!

Pentru o ceremonie intima nu exista un loc mai bun pentru a sarbatori decat unul dintre micile hoteluri aflate pe marginea craterului vulcanului. Aici, cuplurile se pot casatori pe una dintre terasele existente in zona, avand drept fundal caldera, marea si apusul soarelui. Ceremonia mai poate avea loc pe plaja, la una dintre podgoriile de pe insula sau chiar pe vapor.

Nu trebuie sa te ingrijorezi cu birocratia: organizatorii locali de nunti ofera pachete de nunta complete si personalizate, care sa se potriveasca oricarui buget si oricarei persolanitati. Acestia vor rezolva problema aranjamentelor legale pentru nunta, contactarea functionarului de la primarie, pot aranja cu preotul si biserica si iti vor face recomandari privind locatiile de nunta.

Decoratiuni, flori, meniu de nunta, fotograf, cameraman, machiaj & coafura, muzica, focuri de artificii, chiar si cazarea pentru miri si oaspeti – totul va fi aranjat. Asa ca, tot ce trebuie sa te preocupe este fixarea datei nuntii, cat mai curand cu putinta! Iar daca iti pare rau pentru rudele si prietenii ramasi acasa, ca nu pot fi alaturi de tine la fericitul eveniment, iti dam o veste buna: organizatorii pot face transmisiuni online in direct, astfel incat evenimentul sa poata fi urmarit de oricine doresti.

Cununia civila nu dureaza mai mult de 15 minute. Primarul local grec va desfasura ceremonia in limba greaca, cu traducere in limba engleza. Tot ce trebuie sa spui este "Da!" in limba engleza. Deci, nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la invatarea limbii greaca.

Ceremoniile religioase sunt si ele bilingve, in greaca si engleza. Cele greco-ortodoxe au loc in catedrale si capele; cele catolice la Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, in orasul Fira, iar cele evreiesti pot fi si ele organizate, daca exista un rabin disponibil. Daca esti deja casatorit, dar vrei sa reinvii atmosfera romantica a nuntii tale, organizatorii de nunti pot crea cadrul perfect pentru reinnoirea juramintelor de casatorie.

Bucura-te de ziua nuntii tale pe magica insula Santorini, intr-un cadru de neuitat! Unde mai pui ca vei avea un fundal superb pentru pozele de nunta si un loc de vis pentru luna de miere!

Oferta sejur Santorini

Hotel Orion Star 3* - de la 334 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Santorini