x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Clubbing in Kos

Clubbing in Kos

06 Iul 2013   •   00:04
Clubbing in Kos

Orasul Kos are tot ce vrei: o istorie extraordinara, un golf superb, in care este cuibarit portul si, bineinteles, o multime de baruri, cluburi si restaurante. Viata de noapte in capitala insulei este extrem de activa, totul e sa ai suficienta energia si sa-i faci fata.

Strazile din Kos sunt marginite de cele mai bune baruri si cluburi pe care le gasesti in oras, aici avand loc aproape in fiecare seara  mega-petreceri. Indiferent ca-ti place muzica electronica, rock-ul, jazz-ul sau pop-ul modern, vei gasi un loc pe placul tau.

Poti incepe o seara reusita cu cina la un restaurant. Platanos, situat chiar langa castel, este specializat atat pe mancaruri grecesti cat si pe bucataria internationala. Daca nu te tenteaza niciuna dintre ele, incearca un meniu asiatic, la Twin Dragon, un restaurant situat la malul marii.  Dupa cina, porneste agale pe Strada Barurilor si trateaza-te cu un digestiv. Cactus Saloon are o tequila buna, sau poti merge la Camel, un bar aflat chiar in inima pitorescului port. Majoritatea barurilor ofera doua cocktailuri la pret de unu, dar nu afiseaza oferta la vedere, asa ca targuieste-te cu barmanii.

Cele mai faimoase cluburi din Kos sunt Heaven, Fashion Club si Kalua. Toate sunt deschise pana dimineata, daca rezisti atat.

Tha Hush Club (fostull Heart Rock Club) este cel mai trendy club de noapte din Kos, este locul unde trebuie sa fii vazut. Situat pe Strada Barurilor, “inima” petrecerilor din oras, clubul organizeaza tot timpul petreceri tematice: teguilla night, masive nights, ladies nights si celebra Traffic Light Night, care a devenit extrem de populara. La aceasta petrecere, la intrare se distribuie stickere de trei culori: verde daca esti disponibil si vrei partener, galben daca s-ar putea sa fii interesat de un partener si rosu daca nu esti interesat. Culorile semaforului ii instiinteaza pe ceilalti daca pot sau nu sa te abordeze si la ce sa se astepte daca o vor face. Este un mod ingenios de a sparge gheata, si cine stie in ce poveste frumoasa de dragoste se poate termina o intalnire din club.

Oferta sejur Kos
Hotel Kosta Palace 4*  - de la 964 Euro/camera, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica, asigurare medicala si storno. Prestige Tours, www.prestige.ro tel. 021.319.77.94

×
Subiecte în articol: oferta sejur Kos