x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Experiente de neuitat in Rhodos

Experiente de neuitat in Rhodos

26 Iun 2013   •   16:47
Experiente de neuitat in Rhodos

Desi poate parea greu de crezut, sunt persoane care “n-au stare” si nu pot lenevi ore in sir pe plaja. Pentru acestia, vacanta in insula Rhodos vine cu cateva tentatii care sa le consume energia si nevoia de adrenalina.

O experienta cu adevarat palpitanta este un safari 4x4, in care vei explora zone de o extraordinara frumusete din partea de sud si de vest a coastei. Partea cea mai incitanta a safari-ului este plimbarea pe tarmul de la Prassonissi, acolo unde Marea Egee se intalneste cu Mediterana. Te vei putea bucura si de un picnic, vei face o degustare de vinuri si vei vizita catunul Siana, unde poti gusta minunata miere si rachiul produs de localnici.

Daca vrei o experienta si mai palpitanta, fa o incursiune magica in lumea subacvatica! Cel mai potrivit loc este Golful Kalithea unde vei inoata printre pestii colorati, vei admira caracatitele sau baracudele (de la o distanta sigura!). Vasul care te duce in larg este dotat cu echipament de scufundari si sunt luate toate masurile pentru siguranta scufundatorilor. Are si echipament special pentru realizarea fotografiilor si filmarilor video subacvatice. Daca nu esti incantat de o asemenea experienta si doar insotesti un “curajos”, poti inota in apa de culoarea turcoazului sau poti lenevi pur si simplu la soare.

Vrei o experienta de neuitat? Atunci viziteaza insula Symi, una dintre cele mai frumoase insule grecesti. Plecarea se face din portul orasului Rhodos; majoritatea hotelurilor din statiunile mari au curse care duc si iau turistii din port, asa ca nu este o problema cum ajungi in port. Linistitul Symi aminteste de Venetia cu casele viu colorate care imbraca dealul. Tot peisajul este atat de perfect incat pare un décor de film. Odata ajuns pe insula, ai la dispozitie  cam trei ore sa o explorezi, urmeaza pranzul la o taverna si plecarea spre Panormitis, unde vei vizita Manastirea Sf. Mihail si poti face o baie inainte de intoarcerea in Rhodos.

Oferta sejur Rhodos
Hotel Cosmopolitan 4* - de la 565 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică. Christian Tour, www.christiantour.ro

×
Subiecte în articol: oferta sejur Rhodos