x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii O fotografie extraordinară a Castelului Peleș poate fi admirată pe străzile Parisului: "Lăsați-vă surprinși de România!”

O fotografie extraordinară a Castelului Peleș poate fi admirată pe străzile Parisului: "Lăsați-vă surprinși de România!”

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2023   •   15:00
O fotografie extraordinară a Castelului Peleș poate fi admirată pe străzile Parisului: "Lăsați-vă surprinși de România!”
Sursa foto: MEAT/facebook

În ultimele zile poate fi admirată o fotografie extraordinară a Castelului Peleș pe mai multe autobuze din capitala Franței.

"Lăsați-vă surprinși de România, la mai puțin de trei ore de zbor de Paris", este mesajul care se poate citi pe mijloacele de transport  în comun din Paris. 

Aceasta a fost realizată de Paul Antonescu, un apreciat fotograf român din Pitești care face fotografii profesioniste de 20 de ani.

"Fotografia este făcută acum 4 ani, în contextul în care fiind fotograf și de documentare, și de stoc, și de eveniment, mi-am dorit foarte mult să impresionez. Mi-am dorit să găsesc imagini care au o utilitate în lumea digitală.

Imaginea a fost apreciată datorita faptului că aspectul și culorile nu au fost îmbunătățite sau supraeditate.

Eu cred că România este norocoasă că se poate identifica cu o arhitectură ca a Peleșului.

În 2024 Castelul Peleș împlinește 150 de ani de când Carol I a început construcția lui și consider că arhitectura lui concurează cu edificii reputate din Italia, Germania și Franța", a explicat Paul Antonescu la Antena 3 CNN. 

"Lăsați-vă surprinși de România!” - #MEAT a demarat o campanie outdoor de promovare a României ca destinație turistică în Franța , pe străzile din Paris.

Campania outdoor are scopul de a atrage atenția publicului francez asupra României ca destinație turistică și de a transmite un mesaj de impact, cu accent pe patrimoniul cultural și natural al țării noastre", potrivit Ministerul Turismului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×