x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Noaptea de revelion la Bucureşti vs last minute în străinătate

Noaptea de revelion la Bucureşti vs last minute în străinătate

de IncomeMagazine    |    30 Dec 2012   •   09:38
Noaptea de revelion la Bucureşti vs last minute în străinătate
Sursa foto: Iuliia Shyshalova/Getty Images/iStockphoto

Bucureştiul concurează cu cele mai exclusiviste destinaţii din lume în ceea ce priveşte ofertele de revelion. O cină de Anul Nou , într-un local rafinat din capitala României, este la fel, dacă nu mai scumpă, decât una la un restaurant bun din Londra sau Dubai, cu aceeaşi ocazie.

Restaurantele Radisson Blu, hotel situat pe Calea Victoriei, au printre cele mai variate oferte, din punct de vedere al tarifelor, pentru noaptea de revelion. Ne referim la hotelurile de 5 stele. Există 3 opţiuni aici: restaurantul Prime vine cu cea mai ispititoare dintre ele, dar şi cea mai costisitoare: dacă achită 500 RON fiecare, clienţii au parte de delicatese precum terină de foie gras cu carpaccio de mango, spumă de zmeură şi pâine picantă, tartar de langustine cu jeleu de mere şi salată cresson, sorbet de lămâie cu şampanie, muşchi de vită la grătar cu ficat de raţă la tigaie, spumă de cartofi cu trufe negre, mini legume sotate şi sos porto. La desert, crème brulee de ciocolată cu wasabi şi ananas mai tai.

A doua opţiune a Radisson Blu este Café Cita. Meniul este mai ieftin, la fel de savuros, probabil., dar nu atât de complex: carpaccio de caracatiţă cu salată rucola şi fructe de pădure, gnocchi cu icre roşii de somon, muşchi de vită în crustă cu piure de cartofi şi trufe negre. La desert, tort cu ciocolată gianduja şi parfait de cafea cu mascarpone. Tarif 250 RON de persoană.

Citeste AICI despre alternativa “last minute”, pentru noaptea de revelion, în străinătate

Citeste si 
Băncile, îngenunchiate? Românii cu credite scapă de comisioanele abuzive
Cele 10 tari care stau pe mormane de aur
19 clauze abuzive din contractele bancare
Unde trebuie să lucrezi ca să primeşti o majorare de salariu

×