x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Relaxează-te în Corfu Town!

Relaxează-te în Corfu Town!

13 Iun 2013   •   15:22
Relaxează-te în Corfu Town!

Corfu Town este un oras mare, situat pe coasta de est a insulei cu acelasi nume. Aici te poti rataci usor in timp ce admiri stradutele inguste, foarte curate, cu balcoane invadate de flori. Poti vizita portul, apoi centrul istoric si, dupa o raita prin magazinele cu suvenire, merita sa te opresti la una dintre frumoasele cafenele, unde te asteapta cel mai bun freditto cu ciocolata sau vanilie.

Daca esti in vacanta in insula Corfu, nu pierde ocazia sa vizitezi seducatorul Corfu Town, capitala insulei si parte a patrimoniul mondial UNESCO. Corfu Town se mandreste cu influente in arhitectura venite de la britanici, francezi si italieni. Odata ce ai ajuns aici, tot ce trebuie sa faci este sa hoinaresti fara nicio directie pe ingustele si cochetele stradute cu pavaj si case in culori pastelate!

Te vei indragosti de cladirile cu acoperisuri de tigla aliniate una langa alta, de bisericile bizantine, de arcadele, piatetele, cafenelele si le pe care o sa le vezi! Lasa-te purtat de entuziasm catre Palatul Sf. Mihai si Sf. Gheorghe. Acesta se inalta impunator deasupra pietonalului Liston, cea mai cunoscuta strada din oras, unde te intampina un lung sir de cafenele si magazine. O cafea aici te va costa mai mult decat in oricare alta parte din Corfu, dar este vorba de locul cel mai in voga cu putinta. In timp ce savurezi o inghetata sau o bere de ghimbir, poti admira arcadele elegante ale cladirilor.

In Corfu Town gasesti un mix interesant de taverne traditionale, cafenele, cluburi, pub-uri englezesti, barurile karaoke si discoteci. In piata Ethnikis Antistaseos, vis-a-vis de Noul Port, te poti alatura tinerilor petrecareti in lounge-barurile cu piscine si in cluburile aflate acolo. Pentru o petrecere pe masura, cea mai potrivita bautura este lichiorul de kumquat, aromat si dulce (insula Corfu este principalul loc in care se intalnesc arbustii de kumquat).

Apusul soarelui e musai sa te gaseasca la Venetian Well Town, chiar langa portul vechi, unde, intr-un cadru romantic, la lumina lumanarilor, vei savura cele mai bune clatite cu branza si vanilie. Apoi trebuie sa iei drumul Esplanadei, pentru a gusta si din cocktail-urile cafenelelor. Amabilitatea corfiotilor te va impresiona in fiecare loc in care te vei opri!

Oferta sejur Corfu
Hotel Messonghi Beach 3* - de la 240 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro



×
Subiecte în articol: oferta sejur Corfu