x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Start la nominalizările World Travel Awards

Start la nominalizările World Travel Awards

de Magda Cristina Ursache    |    24 Ian 2011   •   20:08

World Travel Awards – competiţie supranumită şi "Oscarul Industriei Călătoriilor” – a anunţat luni, 24 ianuarie, deschiderea nominalizărilor pentru cea de-a 18-a ediţie, care se va finaliza cu ceremoniile de decernare a distincţiilor în cea de a doua parte a anului 2011. Până pe data de 4 februarie, orice operator de turism, agenţie, hotel, restaurant, companie de transport etc. care operează în oricare dintre domeniile industriei ospitalităţii şi vacanţelor este aşteptat să se înscrie, online, pe site-ul organizaţiei World Travel Awards. Nominalizările sunt deschise pentru cele mai bune afaceri din turism la categoriile: Africa, Asia, Australia, Caraibe, America centrală, Europa, Oceanul Indian, Orientul Mijlociu, America de Nord, America de Sud şi World. Lista completă a nominalizărilor va fi anunţată în timp util, în luna martie, pentru a fi apoi posibil votul, care se desfăşoară atât prin intermediul a 183.000 de agenţii de turism şi profesionişti din domeniul turismului din 160 de ţări, cât şi online, pe site-ul oficial al World Travel Awards. 

Evenimentele zonale pentru decernarea premiilor vor avea loc anul acesta în Antalya, Bangkok, Dubai, Londra, Rio de Janeiro, San Francisco şi Sharm-el Sheikh, ceremoniile constituind, ca şi în anii trecuţi, extraordinare oportunităţi de întâlnire a profesioniştilor din domeniu şi a mass-media internaţionale de profil. Lista oficială a partenerilor media World Travel Awards include: ERP & Magazine ASTA Network Magazine, Breaking Travel News, CNBC Arabiya, eTurboNews, Khaleej Times, L'Agenzia di Viaggi, Talk Travel, TTN, Travel Daily News International, New Travel Magazine Focus, FAX JAX, Travel & Leisure, Golf Travel & Leisure, Xenios & World Xenios.

Trecând în revistă ediţia de anul trecut, Graham E. Cooke, preşedintele fondator al World Travel Awards, spunea: "Anul 2010 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai dure în ceea ce priveşte recordurile înregistrate în industria turismului. Am văzut cum liderii adevăraţi au transformat până şi adversităţile economice şi naturale în oportunităţi de călătorie şi nu cred că anul acesta va fi altfel. Căutăm să premiem acele companii care oferă clienţilor lor o experienţă excepţională, demonstrează un maximum de performanţă în afaceri şi vin cu idei inovatoare”.

Anul trecut, nominalizările au întrecut cu 50 la sută pe cele din anul precedent, iar organizatorii World Travel Awards se aşteaptă ca şi anul acesta să se întâmple la fel. În ce priveşte industria noastră de turism, în 2010 ţara noastră a intrat în competiţie cu cinci hoteluri din Bucureşti: Athenee Palace Hilton, Carol Parc Hotel, Howard Johnson Grand Plaza, InterContinental, JW Marriott Grand Hotel. Să vedem cine se încumetă anul acesta să intre în competiţie cu cele mai bune companii şi organizaţii de turism din întreaga lume!

×