x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Tenerife – scena distracţiei din Insulele Canare

Tenerife – scena distracţiei din Insulele Canare

20 Iun 2013   •   15:31
Tenerife – scena distracţiei din Insulele Canare

Tenerife are o viata de noapte vibranta. Atat statiunea Playa de las Americas, cat si Los Cristianos sunt ticsite de baruri, restaurante si cluburi de noapte care ofera orice tip de distractie, de la cabaret la karaoke.

De departe, Playa de Las Americas are cea mai incitanta viata de noapte. Barurile si cluburile de aici sunt de diferite tipuri, unele mai extravangante, altele mai linistite. Viata de noapte se desfasoara in trei zone populare din Playa de las Americas: Patch, Veronicas si Starco Commercial Centre. Cele mai in voga cluburi din Playa de las Americas sunt Tramps, Playaway Tenerife, Busby's, Monkey Beach Club, Bobby's, Banana Garden si Soul Suite.

O alta zona in care poti sa te distrezi este San Telmo, unde vei petrece alaturi de localnici, te poti bucura de o gustare si o sticla de vin pe una dintre terasele cu o priveliste fantastica asupra plajei Las Vistas. Terasele sunt deschise pana in jurul orei 1 noaptea, dupa care te poti „muta” intr-una din discotecile aglomerate din zona, unde petrecerea se intinde pana dimineata.
In partea de sud a insulei se afla Castillo San Miguel. Aici are loc, in fiecare seara, un spectacol medieval, cu dansuri, mancare buna si curse de cai. Este o experienta inedita pe care merita sa o incerci!

Daca pleci in Tenerife cu prietenii si vreti sa va distrati, locul potrivit este Los Cristianos, statiunea cu nenumarate baruri pe plaja, unde cocktail-urile sunt pentru toate gusturile, desi la unele dintre ele preturile sunt exorbitante.
Capitala, Santa Cruz de Tenerife, situata in cel mai estic punct al insulei, este spectaculoasa si are o viata de noapte vibranta. Daca vrei sa iti incerci norocul la carti, poti merge la Casino Santa Cruz (in incinta hotelului Mencey din Santa Cruz).

Iti place dansul traditional spaniol? La Pyramid de Arona, in statiunea Playa de las Americas, are loc un show plin de culoare si pasiune. Un alt club frecventat de localnici e Achaman, in zona Torviscas. Aici se danseaza salsa si merengue, iar in unele seri muzica este live.
In partea de nord a insulei se afla centrul universitar, mai exact in La Laguna, la 6 km de capitala Santa Cruz. Aici zona de baruri prinde viata la sfarsitul saptamanii, cand mii de tineri consuma alcool pe strazi, dupa care intra in cluburi. Tot din viata de noapte fac parte si petrecerile anuale gen I Love Music, Magma Fest sau Eolica, in cadrul carora se aduna peste 10.000 de oameni.

Oferta sejur Tenerife
Hotel Mediterranean Palace 5* - de la 639 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 6 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Christian Tour, www.christiantour.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Tenerife