x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Top 5 atractii pentru relaxare in Mexic

Top 5 atractii pentru relaxare in Mexic

24 Apr 2013   •   15:13
Top 5 atractii pentru relaxare in Mexic
Sursa foto: Jean-Pierre Lescourret/

De departe, Mexicul este leagănul celei mai avansate civilizaţii din America Latină şi locul unde se împletesc ritualurile străvechi cu mixtura arhitectonică a vechiului cu modernul.

În Mexic, distracţia şi porţia de cultură capătă alte dimensiuni. Este printre cele mai fascinante destinaţii turistice, un ţinut mistic în care şi-au făcut loc plajele luxoase şi ţinuturile milenare încărcate de istorie.

Încă din copilărie, îţi picau în mâini vederi cu peisaje de poveste desprinse din alte lumi, pe colţul cărora stătea scris „Cancun”. Este acel loc paradisiac care dăinuieşte de ani de zile în topul celor mai bune plaje din lume. Un prim loc de relaxare pe care ţi-l propunem să-l trăieşti pe un şezlong, la adăpostul unei umbreluţe şi cu un cocktail multicolor alături. Odată ajuns aici, nu ocoli clubul Coco Bongo, un melanj de Vegas, Broadway şi Cirque du Soleil.
Şi cum ai ajuns în patria apelor cristaline, vei trăi o experienţă de neuitat dacă vei alege să te scufunzi în apele Caraibelor sau în cele ale Pacificului pentru a înota alaturi de delfini.

Un drum până la Chichen Itza, o piramidă mayaşă și una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, este o porţie de istorie în peninsula Yucatan. Piramida Chichen Itza a făcut din zona în care este aşezată, una dintre cele mai căutate destinaţii turistice.

Supranumit “El Chepe” de către localnici, trenul “Canyon Copper” a devenit în scurt timp o atracţie pentru turistul aflat în căutare de relaxare şi cunoaştere. Cu o viteză maximă de 500 de kilometri pe oră, trenul te va purta peste 37 de poduri şi prin 86 de tuneluri, între oraşele Chihuahua şi Los Mochis. Te vei bucura de peisajele magnifice oferite de minele de cupru şi de cele 20 de canioane formate odată cu trecerea timpului.

Acapulco, un loc cu prestigiu care trebuie bifat pe lista locurilor de vizitat, are kilometri de plaje pline de distracţie, într-un peisaj scăldat de apele Oceanului Pacific. Aici, de cinci ori pe zi, îi poți admira pe tinerii curajoşi care îşi sincronizează săriturile în valuri, de pe stâncile din Acapulco.

Oferta sejur Mexic
Hotel Occidental Grand Xcaret 5* - de la 793 Euro/pers., transport cu avionul  Madrid – Cancun si retur, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică.  Best Tourism Hypermarket, www.besttourism.ro


×
Subiecte în articol: oferta sejur Mexic