x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Acoperisuri invelite mai ieftin

Acoperisuri invelite mai ieftin

29 Sep 2005   •   00:00
Acoperisuri invelite mai ieftin
AFLA CE E NOU
In perioada 19 septembrie 2005-5 noiembrie 2005, Tegola Romania lanseaza colaboratorilor sai un nou instrument de stimulare a vanzarilor intr-o campanie promotionala sustinuta la nivel national.

Reprezentanta a grupului Tegola Canadese, firma Tegola Romania implementeaza si distribuie sisteme complexe si complete de invelitori din sindrile bituminoase si membrane hidroizolante pentru terase, pereti de subsol si fundatii. Tegola Romania propune implicarea in activitatile de promotie prin ofertarea intregului sistem de sindrile, invelitori si a sistemului de jgheaburi si burlane de la Tegola, la preturi promotionale.

In aceasta peroiada, toti colaboratorii firmei care vor acorda clientilor lor reduceri de pret de minimum 15% fata de cotatiile din lista de preturi 2005 vor primi din partea Tegola Romania un rabat comercial suplimentar de 10%.

Promotia din aceasta toamna face referire la urmatoarele produse:
  • Tegola Prestige: Compact, Elite, Traditional
  • Tegola Zinc-Titan: Compact, Elite
  • Gama Tegola: Standard, Traditional, Liberty, Master, Gothik, Mosaik
  • Gama Top Shingle: Standard si Traditional
  • Gama Linea Bar: Startbar, Alubar, Vapobar, Difbar, Icebar
  • Accesorii Prestige, Zinc-Titan si Tegola
  • Gama Aquasystem: jgheaburi si burlane din cupru, inox sau tabla prevopsita

    CALDURA LA PACHET


    Promotia "Caldura la pachet", oferita de Romstal, consta in acordarea de puncte pentru fiecare pachet de incalzire instalat, in functie de puterea termica. Stranse punct cu punct, acestea aduc premii. Pachetele de incalzire sunt oferite la preturi promotionale pana la 12 februarie 2006.

    "Caldura la pachet" reprezinta o solutie integrata de incalzire, care inglobeaza o gama complexa de sisteme destinate incalzirii. Produsele din componenta unui astfel de sistem de incalzire: cazan, boiler, vas de expansiune, pompa, supape de siguranta, etc., sunt proiectate special pentru a fi compatibile si a forma astfel un intreg organizat si fiabil.

    SISTEME COMPLETE
    Varianta unui astfel de sistem de incalzire complet diminueaza simtitor timpul pe care altfel trebuia sa-l dedici alergatului prin magazine in cautarea tuturor componentelor sistemului.

    In plus, sarcina dificila de a alege produsele perfect compatibile intre ele, care sa asigure sistemului randamentul maxim, este atribuita in acest caz unui specialist in astfel de probleme. Compatibilitatea perfecta a elementelor componente asigura rapiditatea operatiilor de montaj si intretinere a sistemului.

    Pachetele sunt gata concepute si au aplicabilitati diferite, stabilite in functie de caracteristicile identificate. Astfel, odata identificata nevoia specifica fiecarui client: tipul de imobil, dimensiunile si caracteristicile lui, posibilitatile de alimentare (cu gaze, cu lemne), solutia optima este foarte usor indicata.
  • ×
    Subiecte în articol: tegola