x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Singurul lucru pe care super-bogații îl vor în casele lor este simplu și chiar ieftin

Singurul lucru pe care super-bogații îl vor în casele lor este simplu și chiar ieftin

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   22:30
Singurul lucru pe care super-bogații îl vor în casele lor este simplu și chiar ieftin

Proprietarii de case de lux își doresc să se simtă confortabil acasă, mai mult decât oricând înainte. Acest lucru se reflectă în tendințele de design interior, care se îndreaptă spre un stil mai relaxat și mai ușor de întreținut.

În trecut, decorul interior de lux era adesea asociat cu opulența și ostentația. Cu toate acestea, în ultimii ani, această tendință s-a schimbat. Proprietarii de case de lux doresc acum un spațiu care să fie confortabil și relaxant.

Un exemplu este popularitatea minibarurilor în dormitoare. Acestea oferă proprietarilor un loc convenabil pentru a-și păstra băuturile și gustările preferate, fără a fi nevoie să se ridice din pat.

O altă tendință populară este amenajarea de spații de relaxare în interiorul casei. Acestea pot include saune, băi cu hidromasaj sau doar canapele confortabile în care să te poți relaxa.

Proprietarii de case de lux mai adaugă facilități de tip spa, cum ar fi piscine reci, saune cu infraroșu sau băi cu jacuzzi, scaune de pluș inclusiv în băi, care le fac viața mai confortabilă.

Sunt elemente destul de costisitoare, dar există și modalități de a adăuga confort caselor fără a cheltui o avere. De exemplu, putem adăuga o pătură confortabilă pe canapea sau o pernă moale în pat, scrie Business Insider.

"Vor să se simtă confortabil peste tot", a declarat pentru Sotheby's Robert Stilin, un designer de interior: "Ei vor ca dormitorul lor să fie confortabil. Vor ca bucătăria lor să fie confortabilă. Vor ca sufrageria lor să fie confortabilă".

Este o dorință dureros de normală. Stilin a adăugat: "Designul devine din ce în ce mai chibzuit. Oamenii își acordă mai mult timp pentru a se gândi cu adevărat la cum vor să fie lucrurile".

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: confort bogati casa