x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sisteme flexibile si usoare de mobilier

Sisteme flexibile si usoare de mobilier

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    19 Oct 2006   •   00:00
Sisteme flexibile si usoare de mobilier
AFLA CE E NOU!
Un fel de definitie… Coloanele din aluminiu impreuna cu accesoriile lor sunt constructii usoare de mobilier ce permit amenajarea dressingurilor, a holurilor si a livingurilor intr-o maniera personalizata

Amenajarea spatiului interior poate fi vazuta, matematic vorbind, ca o functie subordonata cerintelor exprimate de cei care locuiesc in el la un moment dat! In continuare va propunem sa faceti cunostinta cu un sistem de mobilier conceput tocmai pentru a se adapta la tot felul de nevoi impuse de ritmul si modul de viata. Acesta are avantajul ca poate fi reconfigurat si remodulat in timp, la costuri rezonabile, mai mici decat cele pe care le-ar impune schimbarea sa. Aspectul final al incaperilor mobilate astfel este unul aerisit si ordonat din pricina compartimentarii riguroase gandita sa raspunda nevoilor de utilizare.

ELEMENTELE SISTEMULUI

Sistemul este comercializat in Romania de firma Komandor. Principalele componente ale sale sunt coloanele din aluminiu sau barele care constituie scheletul pe care se construieste viitoarea forma de mobilier. Pe scheletul construit se adauga, in functie de optiunile transmise de client, o intreaga serie de alte piese principale: politele din pal de diferite esente sau sticla, cutii cu sertare sau cu usi si piese secundare (accesorii), precum: bara de umerase, rafturi-gratar metalice (pentru pastrarea incaltamintei), suporturi pentru fuste si cravate, suporturi pentru pantaloni, cosuri metalice.

VARIANTE DE COLOANE

Coloanele din aluminiu sunt de doua feluri: sistemul pilar cu profil din aluminiu de culoare aluminiu natur si sistemul de bare cu bare cromate din aluminiu. Modalitatile de prindere a celor doua sisteme de coloane sunt diferite. Profilul din aluminiu al sistemului pilar poate fi fixat prin prindere podea-tavan sau podea-peretele din spate. Sistemul de bare cromat poate fi fixat numai prin prindere podea-tavan. Configurarea sistemului se face personalizat pentru fiecare client in parte, in functie de functionalitate si particularitatile dimensionale ale peretelui pe care se doreste amplasarea sa. Configuratiile variate ce pot fi compuse cu aceste sisteme creeaza intotdeauna un ambient atractiv si o tonalitate discreta ce pune in evidenta esenta personalitatii spatiului.

ModalitatI de prindere a diferitelor accesorii si componente pe scheletul din bare

×
Subiecte în articol: aluminiu