x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Sugestii de natură prin placări decorative

Sugestii de natură prin placări decorative

de Georgiana Teodorescu    |    13 Noi 2010   •   00:00
Sugestii de natură prin placări decorative

Într-un context ambiental modern, tot mai obositor, îndatorat materialelor, soluţiilor cromatice şi texturale de sinteză, nevoia de respiraţie în natural şi-n autenticul mediului acestei planete ne obligă să recurgem, şi aceasta este soluţia ideală, la crearea unor oaze de natură reală, nemodificată de mâna omului: vase cu flori, lăcaşuri pentru arbuşti interiori, mici panouri vizuale decorative realizate din colaje de elemente naturale, frunze, flori crengi, fructe.

În situaţia în care suntem obligaţi să alegem în locul naturii nude doar sugestiile ei cromatice, de textură şi de ecosistem diversificat, designerii moderni realizează în materiale mai vechi sau mai noi şi scot pe piaţă o paletă largă de panouri de mărimi diferite şi impresii convingătoare de natură extrem de diversificate. Dune de nisip, texturi diferite de coji de copac, suprafeţe de rocă, de pietriş mărunt, şist, grohotiş sau pur şi simplu amprente de covoare sugestive de frunze sau flori se transpun în casele noastre prin panouri care reproduc fidel cromatic, volumetric şi energetic manifestările naturii.

DISTRIBUŢIE ŞI PRESTIGIU INTERNAŢIONAL
Ca lider mondial pe piaţa decoraţiunilor din ipsos, suprafeţe decorative inovatoare şi efecte sculpturale, Armourcoat UK a devenit parte integrală a unora dintre cele mai prestigioase proiecte de arhitectură din lume. De la placări clasice de pereţi până la combinaţii de efecte în două şi trei dimensiuni, produsele lor pot îmbrăca atât amenajări moderne, cât şi tradiţionale.

Efectul de înnobilare a pereţilor este completat de calităţile fizice ale materialelor. Rezistenţa în exploatare face ca ele să poată fi folosite deopotrivă la spaţii publice şi rezidenţiale.

×
Subiecte în articol: amenajări originale