x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ziua Mondiala a femeii din mediul rural

Ziua Mondiala a femeii din mediul rural

de Magda Cristina Ursache    |    15 Oct 2013   •   12:34

ANFMR Romania a marcat astazi, 15 octombrie, Ziua Mondiala a femeii din mediul rural. Filialele Arges si Brasov ale ANFMR au sarbatorit acest eveniment in modul lor caracteristic. ”Fetele” de pe cele doua versante ale Carpatilor au organizat la Pensiunea « Geogeta » din Rucar,
Arges, evenimente specifice asociatiei: masa rotunda «Femeia din mediul rural si violenta domestica» - un subiect tabu ,in trecut, si tot mai dezbatut astazi; « Fromoasele satului » - o minunata parada a portului popular branean si rucarean.
Dna Mioara Stoian Visan, presedinte de onoare ANFMR, a “provocat” participantele la o competitie gastronomica ce a pus la incercare gusturile participantilor.Dincolo de cuvintele adresate femeilor de la tara, dna Stoian Visan este, ea insasi, un exemplu de perseverenta, gandire pozitiva si devotament pentru cauza femeilor din mediul rural romanesc.
Dna Alexoiu Georgeta, vicepresedinte ANFMR Arges, a dat citire mesajului transmis de dna Ana Vorovenci – presedinte ANFMR – transmis astazi tuturor femeilor din mediul rural,de la Conferinta “Europa pentru cetateni”, Riga, Letonia.
“ Doresc femeilor din mediul rural romanesc si semenelor lor, din intreaga lume, puterea de a trece peste obstacole, devotament cauzei pentru care actioneaza, iubire fata de semeni si satisfactii depline, pe masura aspitatiilor.“
 

×