x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cerere în căsătorie la finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Cerere în căsătorie la finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

04 Mai 2015   •   11:05
Cerere în căsătorie la finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Luni, 4 mai, de la 20.30, Antena 1 difuzează marea finală ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. O seara plină de emoție, mâncăruri alese, bucurie fără margini și multe surprize îi va face pe toți să trăiască la cele mai înalte cote. Michael și Maria, cei doi finaliști, își vor disputa pentru ultima oară teritoriul bucătăriei, iar la finalul service-ului numai unul dintre ei va fi declarat câștigător.

Toți concurenții din acest sezon vor reveni luni seară la “Hell’s Kitchen” pentru a-i ajuta pe cei doi finaliști. Michael și Maria își vor forma echipele din foștii lor colegi, își vor pune la bătaie meniurile concepute pentru această seară și strategiile menite să le asigure victoria. Pe cel fel de farfurii va miza fiecare dintre cei doi finaliști și cum vor reuși aceștia să lucreze cu foștii colegi, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30. Marea finală nu va fi lipsită de surprize. Așa se face că în plin service, unul dintre concurenți își va lua inima în dinți și își va cere în căsătorie iubita, aflată în restaurant. Cererea în căsătorie va fi apaludată de toți, astfel că atmosfera din restaurant va fi una de sărbătoare.

Câștigătorul desemnat de cei trei jurați va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, în vreme ce locul al doilea va primi un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.
 

×