x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în ”Băieți de oraș”

Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în ”Băieți de oraș”

25 Sep 2017   •   17:03
Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în ”Băieți de oraș”

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou episod al serialului, difuzat miercuri searã, de la 21.15, la Antena 1, invitând totodatã telespectatorii sã se transpunã în situaţii dintre cele mai trãsnite, alãturi de ei.

Invitat special în cel de-al treilea episod este Codin Maticiuc, care devine la rândul lui băiat de oraș, alături de celelalte binecunoscute și îndrăgite personaje ale serialului.

Codin Maticiuc își păstrează numele real în serial, dar caracterul interpretat de el este unul creat cu foarte multă ironie și umor. Obiceiurile băieților de oraș, anturajul și cluburile în care aceștia se învârt devin subiect de pamflet.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmărește acestuia toate mișcările pe rețelele de socializare.

”M-am gândit la o metodă de făcut bani, băi, ceva ce n-a gândit nimeni pe fața pământului. Și am făcut-o eu cu creierașul meu. Codin Maticiuc ăsta a postat pe Facebook de pe Autostrada Soarelui. Mergem la mare, gata”, își începe Roby Roberto planul, alături de prietenul său Malone.

Cei doi, împreună cu amicul lor, Roboțelu’, își fac bagajul și pleacă la Mamaia, unde speră să-l găsească pe Codin Maticiuc într-unul dintre cluburile pe care acesta le frecventează. Surprizele se țin însă lanț, iar planul de acasă nu se potrivește deloc cu cel din târg.

Prin ce peripeții vor trece personajele din ”Băieți de oraș” și cum vor încerca să facă rost de bani pe seama lui Codin Maticiuc, telespectatorii vor vedea miercuri, de la ora 21.15, la Antena 1!

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc baieti de oras