x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Copiii mizează pe acrobații, beatbox, karate pe muzică și electro dance pentru a intra în show-ul „Next Star”

Copiii mizează pe acrobații, beatbox, karate pe muzică și electro dance pentru a intra în show-ul „Next Star”

12 Aug 2014   •   13:18
Copiii mizează pe acrobații, beatbox, karate pe muzică și electro dance pentru a intra în show-ul „Next Star”

Copiii românilor sunt extraordinari, de asta se vor convinge din nou fanii emisiunii „Next Star”! La preselecțiile pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului, care va fi difuzat în această toamnă de Antena 1, copii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă s-au prezentat cu acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox și electro dance. Nelipsite, au fost, bineînțeles, scenetele, coregrafiile și momentele muzicale. Hit-ul acestor preselecții a fost, fără dubii, piesa „Derniere Danse” a artistei Indila, pe care au mizat cei mai mulți copii aspiranți la titlul de „Next Star.

În lupta pentru mult râvnitul titlu s-au înscris și copii de doar trei ani, iar Moldova și București rămân zonele în care există, conform preselecțiilor „Next Star”, cea mai mare densitate de copii talentați. Puștii au arătat că nu sunt doar născuți pentru a trăi pe scenă, ci și în ton cu tendințele, iar la preselecții și-au făcut apariția în ținute demne de orice artist consacrat.

×
Subiecte în articol: Next Star antena 1