Nu știi ce să mai gătești? Noi îți oferim câteva sugestii. Cele 4 rețete pe zi - cu carne, cu pește, cu legume și desert - ar putea să te inspire. Azi ai: Ciorbă de perișoare, Ghiveci de pește, Cartofi cu spanac și Prăjitură cu nucă.
Citește și
4 rețete pe zi: Pui cu rozmarin, Salata de pește cu ciuperci, Legume gratinate, Prăjitură cu cocos
4 rețete pe zi: Taiței de casă cu piept de curcan, Ouă umplute cu pește, Salată de fasole bicoloră, Dulceață de vișine
CIORBA DE PERISOARE
INGREDIENTE: o jumatate kg carne (amestec porc si vita), 3 cepe, doi morcovi, o telina, doi ardei grasi, doi-trei cartofi, 3-4 rosii mari, doua oua, un litru de bors, trei linguri cu ulei, sare, piper, patrunjel, leustean, faina
MOD DE PREPARARE
Se toaca marunt doua cepe, ardeii se taie feliute, iar morcovii si telina se dau pe razatoare. Apoi se calesc in ulei incins. Aceasta compozitie se pune la fiert intr-o oala cu apa si putina pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cubulete. Compozitia pentru perisoare se prepara astfel: carnea tocata se amesteca cu
...............................................
Citește continuarea rețetei AICI
Citește și
Ghiveci de pește
Cartofi cu spanac
Prăjitură cu nucă.