Nu știi ce să mai gătești? Noi îți oferim câteva sugestii. Cele 4 rețete pe zi - cu carne, cu pește, cu legume și desert - ar putea să te inspire. Azi ai: Dovlecei umpluți cu șuncă, Salată de midii, Supă de mazăre, Ruladă cu cocos și cacao
Citește și
4 rețete pe zi: Vinete umplute, Pește cu sos tomat și dovlecei, Salată multicoloră, Cremă de Kiwi
4 rețete pe zi: Musaca de carne și țelină, Salată de macrou cu alge, Ardei cu spanac și ciuperci, Bulgări de nucă de cocos
SUPA DE MAZARE
INGREDIENTE: 250 g mazare, o ceapa, o radacina patrunjel, un cartof, doua linguri cu ulei, un pahar cu lapte, cateva migdale, sare
MOD DE PREPARARE
Se alege mazarea, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu radacina de patrunjel. Cartoful si ceapa se curata, se dau pe razatoare si se inabusa in ulei incins, apoi se adauga peste mazare. Cand mazarea este bine fiarta, se adauga ................................
Citește continuarea rețetei AICI
Citește și
Dovlecei umpluți cu șuncă
Salată de midii
Ruladă cu cocos și cacao