O nouă varietate de vin a fost creată în Spania. Vinul albastru a fost obținut de de specialiști fără adaos de coloranți.
Conceptul de vin albastru a fost dezvoltat timp de 2 ani de către 6 tineri antreprenori spanioli în colaborare cu o univestitate bască și un centru de ercetăro agro-alimentare, scrie 7sur7.be care citează revista Bilba.
Culoarea vinului este obținută printr-o combinație specială de struguri albi și negri fără niciun alt adaos. Creatorii vinului au dorit să realizeze această varietate pentru a oferi ceva diferit și nou băutorilor acestei licori.
Degustătorii spun că vinul are o intensitatea aromei este medie cu un gust ușor de strugure și mure. Vinul este mai degrabă dulce, este destul de acid dar suav.
Vinul este comercializat sub marca Gik Blue.
Citește pe Antena3.roUn copil de 9 ani este una din victimele atacului din târgul de Crăciun de la Magdeburg. Cine a fost André Gleissner