x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Alimentele care subțiază talia

Alimentele care subțiază talia

28 Aug 2017   •   11:59
 Alimentele care subțiază talia

Te chinui să scapi de burtă, dar nicio dietă nu funcționează? Nu trebuie să recurgi la cure de slăbire drastice, să te înfometezi sau să faci uz de toate aparatele din sala de fitness. Câteva alimente te ajută  la arderea rapidă a grăsimii de pe abdomen, scrie clicksanatate.ro.

Cel mai greu reușești să scapi de grăsimea de pe abdomen, pentru că organismul încearcă să își păstreze rezerve în caz de înfometare sau înbolnăvire. E nevoie de mai mult efort decât câteva serii de abdomene. Astfel, dacă dorești să scapi de grăsimea inestetică din zona taliei include în dieta ta alimente care stimulează metabolismul.

Legumele și sucurile de legume sunt aliații tăi, dacă vrei să dai jos burta. Sunt bogate în vitamine și minerale și îți dau senzația de sațietate, putând înlocui o masă.

Suc legume verzi

Ai nevoie de 2 mâini de frunze de spanac, jumătate de castravete, jumătate de legătură de pătrunjel, un sfert de rădăcină de țelină, o mână de frunze de mentă, 2 morcovi și zeama de la o lămâie. Amestecă toate ingredientele în blender și consumă sucul proaspăt. Această băutură are efect energizant, puține calorii și este plină de fibre și substanțe nutritive.
 

×
Subiecte în articol: talie alimente slabit regim mancare