x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cât de buni sunt creveții pentru sănătate

Cât de buni sunt creveții pentru sănătate

28 Sep 2017   •   16:12
  Cât de buni sunt creveții pentru sănătate

Fructele de mare se bucură din ce în ce de tot mai mulți consumatori și nici nu este de mirare acest aspect deoarece aduc un aport nutrițional extrem de benefic organismului uman, scrie clicksanatate.ro.

Din categoria fructelor de mare, creveții sunt cei mai populari probabil din cauza aportului mare de proteine și pentru că nu au un conținut ridicat de grăsimi saturate, astfel ei pot fi consumați la discreție în orice dietă echilibrată.

Motivele pentru care marea majoritate a nutriționiștilor recomandă adoptarea creveților în meniu sunt diverse, totul ține doar să te obișnuiești cu gustul lor și să deprinzi tehnica corectă pentru a-i consuma.
Îți asigură un aport energetic bun

Știai faptul că doar 100 de grame de creveți îți sunt mai mult decât suficienți pentru a avea energie întreaga zi? Ei bine, exact așa este. Sunt cea mai bună sursă de proteină animală situându-se pe același loc cu peștele alb.

Chiar dacă au un aport mic de grăsimi saturate, nu îți vor înfluența în nici un fel buna desfășurare a organismului deoarece aceștia nu sunt nocivi și nu intervin asupra nivelului de colesterol rău din sânge. Proteinele furnizate de aceștia vor ajuta la o mai bună funcționare a tranzitului și nu te vei confrunta cu senzația de balonare după masă.

×
Subiecte în articol: creveti fructe de mare peșteț