x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cum să reutilizăm resturile de carne rămase de la puiul rotisat. REȚETĂ UȘOARĂ

Cum să reutilizăm resturile de carne rămase de la puiul rotisat. REȚETĂ UȘOARĂ

10 Mai 2015   •   16:01
Cum să reutilizăm resturile de carne rămase de la puiul rotisat. REȚETĂ UȘOARĂ

Rețeta pentru salata de pui cu sos curry este extrem de simplă iar gustul este deosebit de delicios datorită mirodeniilor.

Se scoate toată carnea de pe oasele puiului, se desface în fîșii subțiri și se așează într-un castron jena.

Dacă nu avem timp să facem maioneza (oricum nu este nevoie de prea multă) putem folosi una din comert. Ideal este să folosim o maioneză de bună calitate.

Punem cam 3-4 limguri de maioneza într-un vas peste care punem 2-3 lingurițe de pulbere de curry (aveți grijă ce sortiment de curry cumparați, trebuie să fie cel care nu conține sare deloc) și amestecați bine până obțineți o pastă verzuie.

Acest sos îl punem peste carnea de pui și amestecăm bine până carnea este acoperită bine de sos. Acoperim vasul și îl lăsăm vreo 3 ore la rece după care salata poate fi consumată. Salata poate fi pusă pe pâine și servită ca sandvișuri.



×